Kwaliteitsvolle afwerking met onze tegelwerken

Bestel onze tegelwerken in Zwevegem en omgeving voor een mooie afwerking van uw binnen- of buitenmuren. Juist geplaatste tegels geven uw kamers, en zeker uw badkamer, meteen een prachtige uitstraling. Bij Beyaert Vloeren kan u tegel- en vloerwerken trouwens makkelijk combineren.

Advies

Reken zonder aarzelen op ons advies wanneer u een keuze moet maken uit de vele soorten en vormen van tegels. Wij geven u met plezier de nodige tips maar u bent uiteraard altijd vrij in uw keuze. U mag tegels aankopen bij onze vaste leveranciers waarmee wij al jaren mee samenwerken. Ons bedrijf levert en plaatst uw tegels.

Betegelen

Toon ons waar de tegelwerken uitgevoerd moeten worden. Dankzij onze ervaring en vakkennis kunnen ze op diverse plaatsen aan uw gebouw worden uitgevoerd. Dit is mogelijk in één kamer, zoals de badkamer, maar ook in een volledige woning.

Beyaert Vloeren plaatst tegels aan onder andere:

  • de badkamer
  • het terras
  • de keuken
  • het toilet

Vraag zeker ook naar ons nauwkeurig aangebrachte mozaïeken voor zwembaden en badkamers.

Renoveren

U richt uw nieuwbouw in de streek van Zwevegem stijlvol in door ons aan te stellen voor het plaatsen van de tegels. Maar Beyaert Vloeren biedt eveneens een interessante service bij een renovatie aan. Indien het nodig is breken wij de oude tegels netjes uit om nadien weer met de bekleding van de muren te beginnen. Bij een badkamerrenovatie zorgen wij dus voor de vloeren én voor de tegels.

Contact

Maak snel een afspraak met ons om de betegelingswerken voor te bereiden. Beyaert Vloeren staat u bij van het eerste advies tot de laatste afwerking.

 

Clikc+