Uw terras aanleggen brengt plezier in de tuin

Gebruiksvriendelijke vloeren tonen snel hun nut in de omgeving rond uw woning of bedrijfsgebouw. U zal de voordelen ondervinden van vlot toegankelijke terrassen, tuinpaden en opritten. Beyaert Vloeren uit Zwevegem voert de aanleg van deze projecten professioneel uit.

Terras

Nodig uw gasten uit op uw verzorgd terras in uw tuin voor een zalige zomeravond door ons te vragen voor de aanleg. Uw terras aanleggen begint steeds met het egaliseren en klaarleggen van de ondergrond. Deze goede basis zorgt ervoor dat u lang van uw plekje zal genieten. Wij plaatsen uw terras met klinkers of tegels. Hout gebruiken wij niet in ons gamma.

Tuinpaden

U maakt optimaal gebruik van uw privé- of bedrijfstuin als u over goed te bewandelen tuinpaden beschikt. Geef aan de vloerder van Beyaert Vloeren aan naar waar de paden moeten lopen en wij voorzien een perfecte bereikbaarheid richting uw zwembad, garage of tuinhuis. Uw werknemers zullen eveneens even ontspannen met een leuk pad of terras in de bedrijfstuin.

Opritten

Parkeer uw wagen steeds netjes en makkelijk dankzij de aanwezigheid van uw eigen oprit. Van aan de straatzijde tot aan uw woning of garage leggen wij klinkers om u en uw gasten in stijl te ontvangen. Zonder moeite wandelt u naar uw voordeur met een oprit aangelegd door Beyaert Vloeren. U kiest enkel uw favoriete klinkers of tegels.

Contact

Een terras aanleggen in Zwevegem en omgeving doet u door nu contact op te nemen met Beyaert Vloeren. Uw terrassen, opritten en tuinpaden worden volledig volgens plan aangelegd.

 

Clikc+