Ga voor professionele vloerwerken

Vloeren waar u echt tevreden over bent en waar u vele jaren van kan genieten, laat u leggen door Beyaert Vloerwerken uit Zwevegem. Ons bedrijf staat bekend voor een hoogstaande kwaliteit en vloerafwerking. Wij vloeren zowel met lijm als met mortel voor een duurzaam resultaat.

Nieuwbouw & renovatie

Onze vloerwerken in de regio Zwevegem zijn op de meest uiteenlopende werven toepasbaar. Wij leggen vloeren in woningen, appartementen, handelszaken, kantoren en bedrijven. Wanneer u net uw nieuwbouw heeft laten bouwen, zijn wij uw ideale vloerder om de volledige woning van stevige vloeren te voorzien. Maar ook wanneer u één kamer aan het renoveren bent, plaatsen wij die nieuwe vloer.

Stijl

Woont u in een huis met een landelijke uitstraling? Of werkt u in een strak modern kantoor? Voor ieder interieur werken wij met vloeren die perfect bij uw omgeving passen. De tegels voor onze vloerwerken zijn keramisch maar ook natuursteen zoals graniet, marmer en arduin zijn mogelijk. Zelfs faiencetegels brengen wij met zorg aan.

Binnen en buiten

Schakel Beyaert Vloeren in om zowel binnen- als buitenvloeren te leggen. Binnen leggen wij alle vormen en stijlen van tegels, inclusief de plinten. Laat gerust de trapbekleding en mozaïek van uw badkamer in één moeite mee uitvoeren. Rond uw woning plaatsen wij klinkers en vloerbedekking voor terrassen en opritten of betegelen wij eveneens uw zwembad.

Contact

Laat Beyaert Vloeren vandaag nog langskomen om uw vloerwerken te bespreken. Wij zetten meteen vaart achter uw project.

 

Clikc+